Sabtu, 11 Juni 2011

Kamus Daplun

Kamus Daplun. Kiye anu istilah sing tek gawe dhewek. Anu istilah wong dablongan. Sekarepku dhewek pokoke. Kayane sih ora nana sing bener (jenenge bae Daplun).

Ana singkatan, ana arti basa Inggris, ana ana bae. #lho

Wis lah ora usah kakehan cangkem, kiye di waca neng ngisor.






#kamusDaplun :

Gemblungan : Sarapan ( asal kata sekang gemblung = sarap ). Mudeng ora?? Keplak sisan nek ora mudeng. #lho

Love is crazy : Pacaran karo wong gemblung (ana sing gelem??)

Love is blind : Pacaran karo tukang pijet ( blind : buta, picek. Wong picek : tukang pijet)

Long Distance Relationship : Pacaran karo Meteran.

Leave me alone : Lagi Ngising. ( Aja di ganggu )

HTS : Hubungan Tanpa Sempak (enak adem.. silir)

TTM : Temen Tapi Mbayar ( Wani pira??? )

PSSI : Persatuan Sepakbola Sekarepe Inyong ( mbuh kae pada kakehan karep, ora maju-maju dadine lah bal-balane Indonesia )

DPR : Dadi Pada Ruag. (Wonge pada mikiri awake dhewek tok, rakyate ora di urusi lah) (ora kabeh sih)

Idola : Ireng Dower Ala.

Artis : Arep Tilik pipiS. (tukang ngintip, malah ana bintang bokep *ups*)

Aktor : Anune Keton koTor ( kaya videone.. Ah wis lah..)

Miss Understanding : Bencong (miss : wadon, under : ngisore, standing : ngadeg --> wong wadon sing "ngisore" ngadeg)

In the KEN to the COT at the BAD on the DOG : KENCOT BADOG

Broken Heart : Ati di tugel-tugel ( Di cacag karo peso, arep gawe sambel ati ndean. Enak kayane )

Falling in Love : Tresna gelem nyemplung jurang *plung*

Cinta Terlarang : Tresna Paling Larang (regane larang pisan, anu semilyar trilyun ndean yah??)

Yunomisowell : Rika ngerti lah nyong kuwe ala. #lho (jujur banget)

Still loving you : Esih tresna karo kowe >> lanang (maho) *apanjajal*
Ngalkun : Kowe pada ngerti monine kalkun?? cl*k icl*k kicl*k.. Nah dadi Ngalkun kuwe?? ( ngerti dhewek )


Kuwe mau #kamusDaplun . Neng Gramedia ora bakal ana. Ananae mung neng kene. :)
Semene disit #kamusDaplun nek ana liane mengko tek tambaih maning.



Salam #ngapak Ngapakers
ttd Daplun

20 komentar:

  1. Apik pisan kamuse kang bro..... jand ngguyu ngasih kepinkal pingkal..... tapi tak siram banyu disit soale madan garing seh hahahaaaaaa yuh pada ngalkun disit.....

    BalasHapus
  2. Pokoke apik,ora ana tandingane,,kiye jmpol 20 tek acungna kbeh...hehehe,nyelang jmpole tanggane disit

    BalasHapus
  3. dirikuwmenggila6 Januari 2012 16.40

    Like this plun >.<

    BalasHapus
  4. Tak tambahi

    IREX : Ireng Dewex

    BalasHapus
  5. ana maning kie DPR ( Daplun Pancen Rewel)

    BalasHapus
  6. Kencleng koe plun hahaha :D

    BalasHapus
  7. MUTER : Ngemut Ternit (saking ora ndue duit nggo tuku permen)

    BalasHapus
  8. kamus anyaran iki. olih sing ndi?
    nyong sing PSSI :D

    BalasHapus
  9. NGAJI = NGasah wiJI (wong lanang duwe wiji loro mbok.?? ya kuwe kudu diasah)

    BalasHapus
  10. melu ngopi kamuse nggih kang

    BalasHapus
  11. Plun,, leave me alone kan artine lagi ngising, nek dont leave me alone brarti wis rampung le ngising udu plun ahahaha

    BalasHapus
  12. Koplak bget Kamuse, keplak gawe ndasmu :D

    BalasHapus
  13. Ora teyeng de download, arep dadikan dp bbm, lah ngising

    BalasHapus